prodej • nábytek • obrazy • hodiny • veteráni • sochy • sběratelství • design

KOUPÍM VYBAVENÍ STARÉHO OBCHODU Z ROKU 1880 - 1930 KOLONIÁL – ŘEZNÍK

Koupím kompletní vybavení starých obchodů z roku 1880 – 1930.                Nejlépe z pozůstalosti.

KOLONIÁL – ŘEZNÍK

Koupím i jednotlivé kusy vybavení jednotlivých obchodu.

Řeznický krám.

Kasa, pult z mramorovou deskou + police a vitríny z mramoru, smaltu, nerezu, skla, a jiné. Řeznické stroje. Nářezák, kutr, mlýny na maso, držáky na šunku, nože, sekery, ocílky, stroje na salám a jiné zpracování masa. Lednice. Reklamní předměty z papíru, plechu, smaltu, porcelánu, skla, juty              ( pytloviny ) kovaného železa. Požaduji vše v dobrém a původním stavu. Preferuji český jazyk + němčinu.

KOLONIÁL

Pulty, police, lednice. Kasy všech velikostí a typu. Kupecké váhy z mosazi a bronzu.Zásobníky na kávu, konzervy, čokoládu, olej, petrolej, benzín a jiné. Reklamní figuríny a jejich oblečení. Reklamní cedule, všech typů a velikostí. Reklamní předměty z papíru, plechu, smaltu, porcelánu, skla, kovaného železa, porcelánu, juty ( pytloviny )  Požaduji vše v dobrém a původním stavu. Preferuji český jazyk + němčinu.

Nabízené zboží kvalitně nafoťte za denního světla a udělejte několik detailů včetně poškození. Červotoč, chybějící kování, zlomená noha, odlomená lišta, prasklé sklo a jiné. Zboží popište a pošlete rozměry, prodejní ceny, podrobný popis. Poškozené zboží popište a nafoťte pro lepší orientaci.

Vaše nabídky posílejte na přiloženou adresu. Nezapomeňte poslat svoji adresu a telefon. Kvalitní nabídky dobře zaplatím.

Josef Mikšík

Antik.inzerce@antiquemobel.cz

Tel: 602 679 919

Koupím stejné a nebo podobné zboží jako je na fotkách. NABÍDNĚTE


Poslat tento inzerát známému
Starožitnosti Antik
Pilská 6
Praha - Hostavice
+420 602 679 919